Frallor är lättsamma och lojala hundar

En fransk bulldogg är trots att den är väldigt uppmärksamhetssökande inte direkt en skällig hund men nog kan det allt prata och föra en ”konversation” med dig, men oftast sker detta inte i form av skall utan det låter mer som ”prat”. Just den franska bulldoggen har ett väldigt personligt sätt att låta på, vilket du kommer märka om du stöter på just denna ras. Det är ett väldigt gulligt ”prat” enligt oss.

Det är en lättsam och lojal ras varav just ”frallor” är så pass populära som det faktiskt är. Men är du en typ av människa som vill lämna hunden ensam ska du nog tänka om då denna ras oftast inte trivs ensam utan gärna vill umgås med dig (och din familj) alla tider på dygnet. Denna typ av ras kan även vara lite bestämd då det kommer till uppfostran och träning, tricket är att få dem att tro att detta är någonting hunden vill göra. Sedan så vill oftast ”frallor” vara dig till lags så har du väl lärt din hund ett kommando kommer denne inte glömma det i första taget då hunden vill att du ska vara nöjd och glad.

Detta är även kanske inte en ras för dig som vill fara runt och vara aktiv då frallorna gärna myser i soffan och är lite av en soffpotatis. Såklart behöver även denna ras sin typ av aktivering men det handlar om ungefär 1 timmes motionering om dagen, det vill säga till exempel en rask promenad. En fransk bulldogg är alltså en utmärkt första hund att äga då det är lättsamma att stimulera och inte kräver allt för mycket från sina ägare. Denna typ av ras passar även dig som bor relativt litet då hunden inte kräver allt för stora ytor att röra sig på. Så bor du i lägenhet ska du inte se det som ett hinder från att skaffa dig en ”fralla”.

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *